Icona Digitalb Kudo

Digitalb Kudo

  • APP : Digitalb Kudo
  • Requisiti : Android
  • Autore : Home
  • Categoria : Strumenti video

Digitalb Kudo Scarica(APKPure)

Digitalb Kudo Scarica(Google Play)

Digitalb Kudo

Icona Digitalb KudoDigitalb KUDO – App-i që sjell LIVE kanalet e DIGITALB në celularin apo tabletin tënd. Tani nuk humbet asnjë program të preferuar edhe nëse nuk je para televizorit. Shkarko App-in Digitalb KUDO! nëpërmjet Wifi, që të mos konsumoni “internet data” nga operatori juaj mobile.Karakteristikat e përgjithshme;*LIVE TV, me 30 kanale televizive.Kanale gjeneraliste, kanale lajmesh, kanale filmash, kanale për fëmijë, kanale dokumentarësh, kanale muzikore dhe kanale sportive. Shumë shpejt edhe kanale të tjera!*Catch UpMund të rikthehesh në kohë dhe të shohësh programe që janë transmetuar, deri në 72 orë më parë.*EPGÇdo kanal vjen me guidën e programeve, me përshkrimin përkatës.*Parental controlKontroll prindëror për kufizimin e shikueshmërisë së kanaleve sipas moshës së lejuar.*Listë favoriteJu keni mundësine të krijoni një grup kanalesh sipas shijeve tuaja.*Së shpejti;VOD“Remote Control” Për t’u abonuar në Digitalb KUDO, vizitoni link e mëposhtëm:https://abonohu.digitalb.al/——- Suportohen versionet android me OS 4.04, e më tej.- Sa bandwidth kërkon? Te paktën 1 Mbps për celular , phablet dhe tablet. * Përdorimi i internetit mund t’ju ngarkojë me detyrime shtesë nga operatori juaj, i cili ju mundëson mobile data.

Leave a Reply

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *